Ποιοι είμαστε

    Η «Επαγγελματική Πυξίδα» είναι μία ομάδα συμβούλων σπουδών και καριέρας. 

    Το αντικείμενο ύπηρεσιών της «Επαγγελματικής Πυξίδας» είναι εισηγήσεις σεμιναρίων «Σπουδών & καριέρας» καθώς επίσης σεμιναρίων συμπλήρωσης μηχανογραφικών δελτίων υποψηφίων σε επίπεδο ομάδας ή και ατομικό.  


    Ως «Επαγγελματική Πυξίδα» συνεργαστήκαμε με περισσότερα από 60 φροντιστήρια της Αθήνας και άλλων αστικών κέντρων καθώς επίσης με Δήμους, ιδιωτικά σχολεία και συλλόγους φροντιστών από όλη την Ελλάδα, έχοντας αναδείξει καινοτομικές μεθόδους παρουσίασης σεμιναρίων, οι οποίες προσκόμισαν απόλυτα θετικές εντυπώσεις.


    Σε κάθε συνεργασία με την «Επαγγελματική Πυξίδα» επιδιώκεται εκτός από την πληροφόρηση και η εξωστρέφεια, γιαυτό και αναλαμβάνουμε δωρεάν πρόσθετες υπηρεσίες όπως η δημιουργία της αφίσας του σεμιναρίου, flyers, βίντεο κ.α.

    Ετησίως, η «Επαγγελματική Πυξίδα» συντάσσει και διανέμει δωρεάν σε μορφή e-book τον «Πρακτικό Οδηγό Σπουδών» - ένα χρήσιμο βοήθημα για όλους τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ο οδηγός αναρτάται στην αντίστοιχη σελίδα αυτού του ιστότοπου.

    Άρθρα συντακτών από την «Επαγγελματική Πυξίδα» έχουν υποστηρίξει αρθρογραφία των εφημερίδων «Καθημερινή» και «Πρώτο Θέμα»

Για διευκρινήσεις - πληροφορίες, υπεύθυνος εισηγητής στα σεμινάρια:

Παπαγιαννούλης Κωνσταντίνος 2109424973 – 6973690047

ask[at]epagelmatikipixida.com     [at]=@